مدلهای خودرو

رنو تالیسمان
رنو کولیوس جدید
رنو کولیوس
رنو داستر
رنو لتیتود
رنو فلوئنس
رنو کپچر
رنو اسکالا
رنو سیمبل

همه چیز درباره رنو کپچر/تصاویر

 

     

         

             

              گروه فناوری: چند سالی است که رنو کپچر به عنوان یک خودروی کراس اوور کوچک و جمع و جور به بازار ایران را یافته است اما به تازگی و با استراتژی جدید رنو بناست تا شرکت وارد کننده این خودرو از ایران خودرو به نگین خودرو تغییر یافته و بنابراین این شرکت که عرضه کننده خودروهای لوکس رنو مانند تلیسمان و کولئوس در ایران را عهده دار است بناست تا اقدام به عرضع کپچر جدید با مدل ۲۰۱۸ نماید جالب است بدانید کپچر، یک مدل حیاتی برای کمپانی رنو محسوب می شود و به عنوان یکی از پرفروش ترین خودروهای کراس اوور در سال ۲۰۱۶ بیش از ۲۱۵ هزار دستگاه از این خودرو فروخته شده است.

              همین مقدمه هیچ جای شگفتی را در خصوص احیای مجدد کپچر باقی نمی گذارد، به ویژه اینکه رنو قصد ندارد تا بازار رو به رشد کراس های کوچک را از دست بدهد. 
              ویژه گی های کپچر ۲۰۱۸ چیست؟ 
              اینک کپچرهای ۲۰۱۸ با چراغ های روزتاب LED، چرخ های پهن تر آلیاژی، صفحه ترمزهای جدید چهره ای سرسخت تر پیدا کرده و به نظر می رسد خریداران خود را مشتاق تر کرده است. 

              عملکرد 
              رنو، کپچرهای جدید را با سه موتور متفاوت ارائه کرده است. یک موتور ۰.۹ لیتری توربوشارژ ۳ سیلندر بنزینی، یک مدل دیزلی ۱.۵ لیتری، یک مدل بنزینی ۱.۲ لیتری توربو شارژ یا برجسته از انواع موتورهای ارائه شده در کپچرهای ۲۰۱۸ هستند. که البته نسخه ایی که رنو برای بازار ایران در نظر گرفته است همان نوع آخر موتور بنزینی ۱.۲ لیتر توربو شارژ است. 

              این خودرو در مدل برجسته با یک سامانه انتقال قدرت ۶ سرعته با گشتاور ۲۰۵ نیوتن متر حدود ۱۱۸ اسب بخار توان دارد. این قدرت برای یک خودروی شهری مناسب است و در ۹.۷ ثانیه به شتاب تقریبی صفر تا ۱۰۰ کیلومتر می رسد و خودرو می تواند با بیشینه سرعت ۱۹۱ کیلومتر با حرکت خود ادامه دهد. 
              حرکت و هندلینگ 

              حرکت در کپچر شباهت هایی به کلیو سوپرمینی دارد.. سامانه تعلیق کپچر ضربات ناشی از حرکت را جذب کرده و تکان های زیادی را متوجه سرنشینان نخواهد کرد. از طرفی اگر با دست انداز عمیقی مواجه شوید، تعلیق در کاهش انتقال ضربات به کابین کمک تان می کند.فرمان این خودرو سبک و انعطاف پذیر است و به رانندگان شهری امکان چالاکی بیشتری را خواهد داد. با این فرمان شما توانایی تغییرات سریع در در مناطق تنگ یا تغییر مسیر مستقیم به پیچ ها را بهتر از قبل خواهید داشت. 
              فضای داخلی و تجهیزات 

              کپچر در مدل های ۲۰۱۸ همچنان به عنوان یک مدل جادار باقی مانده است. صندلی های ردیف جلو در این خودرو فضای زیادی برای شانه ارائه می دهد و شاهد فضای مشابهی برای سرنشینان عقب هستیم.در محفظه بار نیز شاهد ۳۳۷ لیتر فضا هستیم که با در بزرگی در راستای یک سقف شیشه ای بزرگ نمای زیبایی به خودرو داده است.با وجود داشتن یک فضای داخلی که باز هم بی شباهت به کلیوهای جدید نیست، رنو یک ساختار سنگین SUV را به خودرو اضافه کرده است. فیس لیفت اخیر کپچر در فضای درونی با استفاده از مواد بهتری ساخته شده که استفاده از پلاستیک نرم، شخص سازی های ویژه، ارتقای فناوری و صفحه نمایش مرکزی از آن جمله اند. 
              تجهیزات استاندارد در مدل شامل سیستم اطلاعات و سرگرمی، ناوبری ماهواره ای، تهویه قدرتمند و فرمان چند منظوره می شود. این خودرو همچنین مجهز به سنسور پارکینگ، چرخ های آلیاژی ۱۷ اینچی، چراغ های LED در کنار مه شکن های قدرتمندمی باشد.رنو کپچر به عنوان یک خودروی پر فروش با ظاهر جدید به زودی از سوی نگین خودرو به بازار عرضه می شود که در صورت قیمت گذاری مناسب (که البته تجربه نگین خودرو نشان داده که خودروهای جدید را با قیمت گذاری مناسب عرضه می کند) می تواند رقیب بسیار جدی برای خودروهای هم کلاس مانند پژو ۲۰۰۸، تیوولی و یا سیتروئن c3 که بناست به زودی وارد بازار شودگردد.

               

                

              مقالات

              کارآفرین و صنعتگر فرانسوی؛ لوئی رنو بنیان‌گذار شرکت رنو می‌باشد، که نخستین خودرو او رنو تیپ ای نام داشت و در سال ۱۸۹۸ ساخته شد. شرکت رنو به‌طور رسمی در سال ۱۸۹۹ توسط لوئی رنو و برادرانش (مارسل و فرناند) با نام رنو فررس با یک سرمایه کوچک تأسیس شد.ابتدای دهه ۱۹۰۰ میلادی، رنو ابداع جعبه دنده رانش مستقیم (به انگلیسی: Direct Drive) را به نام خود ثبت کرد. با گسترش سریع شرکت، فروش سالانه آن‌ها بالا گرفت و با توسعه نیروی کار در سال ۱۹۰۲ توانستند وسعت کارخانه را به ۷٫۵۰۰ متر مربع گسترش دهند.

              رنو (به فرانسوی: Renault) شرکت خودروسازی فرانسوی است، که در زمینه طراحی، ساخت و توزیع خودروها، وسایل نقلیه تجاری، کامیون، تراکتور، اتوبوس، خودروهای برقی، هواگرد و موتورهای هواگرد فعالیت می‌نماید. دفتر مرکزی این شرکت در شهر بولوین-بیانکور، فرانسه قرار دارد. شرکت رنو در سال ۲۰۱۱ پس از گروه فولکس‌واگن و پژو سیتروئن به‌عنوان سومین خودروساز اروپا شناخته شد. این شرکت هم‌اکنون در رتبه نهم از بزرگترین شرکت‌های خودروسازی جهان قرار دارد. شرکت رنو مالک اکثریت سهام شرکت رومانیایی داچیا، شرکت ترکیه‌ای اویاک-رنو، شرکت کره‌ای رنو سامسونگ موتورز و شرکت ایرانی رنو پارس می‌باشد.

              اینستاگرام آرتا یدک

              ارتباط با مدیر سایت

              تماس مستقیم ( توسط تلفن همراه )

               

              تلفن : 02133532604 - 02136619284

              همراه : 09126044097

              آدرس : تهران ، خیابان امیرکبیر ، خیابان ملت ، کوچه میرشریفی ، کوچه سلیمان زاده ، پلاک 16